Massagepraktijk Marga Taal

Dè praktijk voor polariteitsmassage

Massagepraktijk in Schipluiden

Welkom op mijn site. Maak kennis met polariteitsmassage

Inleiding ...

We leven in een snelle tijd, combineren nog meer dan voorheen werk en privé en we verwachten veel van onszelf. Hierdoor komt er veel op ons bordje te liggen. Vaak maken we ons zorgen en onbewust slaan we die spanning in ons lichaam op, bijvoorbeeld in het hoofd/nek/schoudergebied. "Uit je hoofd komen", horen we regelmatig, maar deze uitdrukking slaat wel de spijker op zijn kop. 

Polariteitsmassage - een combinatie van het Westen en het Oosten, van fysieke en energetische massage - kan daarbij helpen. Een actieve vorm van ontspannen, waarbij je (je) ontspant door je aandacht te richten op je ademhaling en op mijn handen die je masseren, niet op je to do lijstje in je hoofd 😉. Wáár zijn mijn handen op je lichaam, wat doen ze en wat voel je? Is de aanraking rustig of juist stevig? Is het fijn, past het bij je, is het gevoelig of juist niet, is er een links/rechts verschil? Uit je hoofd komen dus en je aandacht weer naar je lichaam brengen .... dat is zó belangrijk!


Dus heb je last van stress en/of stress gerelateerde of andere lichamelijke klachten? Dan is polariteitsmassage uitermate geschikt! Om je bij bovenstaande klachten te helpen, kun je bij mij terecht voor een ontspannende polariteitsmassage van 1 of 1,5 uur. Ook kortere hoofd/nek/schouder massages op de massagestoel of de massagetafel zijn mogelijk. Voeg Reiki en rustgevende muziek (als je dat wilt) toe aan deze polariteitsmassages en je hebt de beste elementen voor een fijne, ontspannende en herstellende massage! Zie voor de verschillende massages ook het tabblad Tarieven.

En zit je wel lekker in je vel, maar heb je gewoon zin in een fijne ontspannende polariteitsmassage ... dan ben je bij mij ook aan het goede adres ...

EVEN TIJD VOOR JEZELF! 

Is je interesse gewekt, kijk dan op de volgende pagina's voor aanvullende informatie! Een afspraak is snel gemaakt via (mobiele) telefoon, mail of site.

Mijn praktijk is geopend op: maandag (9-17u.), woensdag (9-17u.), donderdag (9-15u.) en vrijdag (11.30-17u.). Zie ook bij Contact.

Incidenteel en in overleg kan een massage op een avond worden ingepland.


Ik verwelkom je graag in mijn sfeervolle, heerlijk verwarmde massage ruimte aan huis. 

Mocht het beklimmen van de trap echt problemen opleveren, dan is er op de begane grond een mogelijkheid voor massage. Laat het mij dan van tevoren even weten. 

Ook voor BEDRIJVEN ben ik beschikbaar: een korte massage op de massagetafel of een stoelmassage. Heeft u / uw bedrijf interesse, neem dan contact op met mij 😊


Ik ben te vinden op social media.  


Volg mij op Instagram ... en/of


 op Facebook!Neem contact op