Massagepraktijk Marga Taal

Dè praktijk voor polariteitsmassage

Over mij


Ik zal me even voorstellen: 

Ik ben Marga Taal (1970), van oorsprong logopedist en spraak-/taalpatholoog. Ik woon in Schipluiden (ZH), ben getrouwd met Rens en samen hebben we dochter Britt en hond Indy. In mijn vrije tijd lees, ski, schaats en fiets ik graag. In de natuur zijn vind ik heerlijk en verfrissend.

Na bijna 20 jaar in de logopedie wereld te hebben gewerkt - en daarvan de langste tijd als klinisch logopedist - heb ik een carrière switch gemaakt.  Shiatsu, behorend bij de Japanse natuurgeneeskunde, kwam op mijn pad en ik startte met deze 4-jarige opleiding. Daarnaast startte ik met Medische Basiskennis. Helaas kon mijn knie het werken op de mat niet goed aan, waardoor ik na het behalen van mijn propedeuse gestopt ben met de Shiatsu-opleiding.

Ik ontdekte in Delft de opleiding voor Polariteitsmassage bij Marijn vd Vegt: Balans en Reflectie. Dit werd later AV Polariteitsmassage. Polariteitsmassage, een vorm van massage die aansluit bij mijn kennis en ervaring van de Shiatsu en waarin ik mijn affiniteit kwijt kan: het (para)medische aspect èn aandacht en zorg voor zowel lichaam als geest. 

Vanaf 2016 heb ik de certificaten "Hoofd/nek/schouder massage" (mei 2016) en "Polariteits- masseur, professioneel" (maart 2019) behaald. Daarnaast behaalde ik in december 2018 mijn HO diploma Medische Basiskennis bij Con Amore. De cursus "Masseren met de Vijf Elementen" bij AV Polariteitsmassage (2020) heeft mij ook weer nieuwe inzichten gegeven. Tenslotte heb ik Reiki I en Reiki II (2020) gevolgd. Reiki blijkt een zeer welkome en verrijkende aanvulling op de polariteitsmassage te zijn en wordt in mijn massages verwerkt. En uiteraard blijf ik mijn vaardigheden en kennis vernieuwen d.m.v. nascholing.

Ik werk nog steeds met veel plezier in mijn praktijk voor polariteitsmassage en wil je graag verwelkomen in mijn praktijk!


Zie de verschillende polariteitsmassages bij Tarieven   of   Neem contact op