Massagepraktijk Marga Taal

Dè praktijk voor polariteitsmassage

Massagepraktijk in Schipluiden

Welkom op mijn site. Maak kennis met polariteitsmassage

Inleiding ...

We leven in een snelle tijd, combineren nog meer dan voorheen werk en privé en we verwachten veel van onszelf. Hierdoor komt er veel op ons bordje te liggen. Vaak maken we ons zorgen en onbewust slaan we die spanning in ons lichaam op, bijvoorbeeld in het hoofd/nek/schoudergebied. "Uit je hoofd komen", horen we regelmatig, maar deze uitdrukking slaat wel de spijker op zijn kop. 

Polariteitsmassage - een combinatie van het Westen en het Oosten, van fysieke en energetische massage - kan daarbij helpen. Een actieve vorm van ontspannen, waarbij je (je) ontspant door je aandacht te richten op je ademhaling en op mijn handen die je masseren, niet op je to do lijstje in je hoofd 😉. Wáár zijn mijn handen op je lichaam, wat doen ze en wat voel je? Is de aanraking rustig of juist stevig? Is het fijn, past het bij je, is het gevoelig of juist niet, is er een links/rechts verschil? Uit je hoofd komen dus en je aandacht weer naar je lichaam brengen .... dat is zó belangrijk!


Dus heb je last van stress en/of stress gerelateerde of andere lichamelijke klachten? Dan is polariteitsmassage uitermate geschikt! Om je bij bovenstaande klachten te helpen, kun je bij mij terecht voor een ontspannende polariteitsmassage van 1 of 1,5 uur. Ook kortere hoofd/nek/schouder massages op de massagestoel of de massagetafel zijn mogelijk. Voeg Reiki en rustgevende muziek (als je dat wilt) toe aan deze polariteitsmassages en je hebt de beste elementen voor een fijne, ontspannende en herstellende massage! Zie voor de verschillende massages ook het tabblad Tarieven.

En zit je wel lekker in je vel, maar heb je gewoon zin in een fijne ontspannende polariteitsmassage ... dan ben je bij mij ook aan het goede adres ...

EVEN TIJD VOOR JEZELF! 

Is je interesse gewekt, kijk dan op de volgende pagina's voor aanvullende informatie! Een afspraak is snel gemaakt via (mobiele) telefoon, mail of site.

Mijn praktijk is geopend op: maandag (9-17u.), woensdag (9-17u.), donderdag (9-15u.) en vrijdag (11.30-17u.). Zie ook bij Contact.

Incidenteel en in overleg kan een massage op een avond worden ingepland.


Ik verwelkom je graag in mijn sfeervolle, heerlijk verwarmde massage ruimte aan huis. 

Mocht het beklimmen van de trap echt problemen opleveren, dan is er op de begane grond een mogelijkheid voor massage. Laat het mij dan van tevoren even weten. 

Ook voor BEDRIJVEN ben ik beschikbaar: een korte massage op de massagetafel of een stoelmassage. Heeft u / uw bedrijf interesse, neem dan contact op met mij 😊


Ik ben te vinden op social media.  


Volg mij op Instagram ... en/of


 op Facebook!Neem contact op

 

Gastenboek

Annet Annet Zwinkels
25-06-23 21:52:15
Wat een heerlijke (polariteits)massage heb ik onlangs ondergaan bij Marga. Dit keer niet naar aanleiding van fysieke klachten maar gewoon om mezelf voor mijn verjaardag cadeau te doen. Energie voelen stromen, uit mijn hoofd en helemaal in mijn lijf zakken. Puur genieten! Marga begeleidt de ademhaling, het ademen naar haar handen is voor mij voelen en stoppen met denken. Ook zonder pijn en ander ongemak....verwen jezelf hier eens mee. Ik kan het iedereen aanraden!!
Rens Varekamp
30-05-22 12:25:08
Ik ben Marga's echtgenoot en heb gisteren een korte proefmassage van hoofd/nek/schouders mogen ontvangen. Dit omdat Marga na haar forse knie-operatie van 6 weken geleden wilde uitproberen of een qua tijd aangepaste massage weer zou kunnen lukken. Het was heerlijk ontspannend voor mijn licht gespannen nek- en schouderspieren door het bureauwerk en fijn dat Marga zo weer wat kortere massages kan uitvoeren!
Greet A.
06-04-21 10:56:55
Vandaag een fijne massage gehad bij Marga. Met een rustig muziekje erbij was het een heerlijk ontspannende massage. Ook de Reiki speciaal voor mijn schouder en arm (artrose) heeft mij weer geholpen!
Lianne .
24-05-20 08:37:37
Fijn dat Marga weer mocht opstarten met de praktijk. Weer heerlijk genoten van een ontspannende polariteitsmassage. Even Ontsnappen uit de aangrijpende Corona tijd en de drukte van alle dag. De zorgvuldige en professionele aandacht die Marga aan je geeft is echt een aanrader voor iedereen !!
Jacqueline L
09-02-20 11:15:17
Donderdag weer terug geweest bij Marga voor de 1 1/2 durende polariteitsmassage. Ik sluit mij aan bij eerdere gasten, Marga is zeer professioneel, ze houdt rekening met lichamelijke klachten door blessure en stress. Opnieuw een heel ontspannende en helpende massage, heel goed voor lichaam en geest. Marga, graag tot de volgende keer.
Lianne ..
07-02-20 20:49:17
Voor het eerst kennisgemaakt met een 1 1/2 durende polariteitsmassage van Marga Taal. Marga is zeer professioneel en geeft je een gevoel dat ze er 100% voor je is. In een sfeervolle behandelkamer kom je tot jezelf door de kalmte en liefdevolle manier van werken van Marga. Ze geeft je een gevoel dat je er toe doet. Al met al zeer de moeite waard en aan te raden voor iedereen. Goed voor lichaam en geest. Veel succes met je nieuwe praktijk Marga, ik kom zeker terug.
Jozet van der Es
07-02-20 15:08:40
Ik heb gisteren een heerlijke massage gehad bij Marga, voelde me weer in Oosterse sferen! Ik kom terug! (7 december 2019)
Rens Varekamp
07-02-20 15:06:17
M.b.v.. een heerlijk muziekje, een verwarmde tafel en vaardige handen weet Marga voor een heerlijke ontspanning te zorgen, terwijl ook de gespannen spieren wat extra aandacht krijgen. Een aanrader!
Tonen: 5  10